Alp Asistanlık İle Kahramanmaraş Barosu Arasında İmzalar Atıldı

Alp Asistanlık İle Kahramanmaraş Barosu Arasında İmzalar Atıldı

Şehrimizde Ağcalı yolu üzerinde yeni merkezini kuran ve adını “Hizmet Fabrikası” olarak belirleyen Alp Asistanlık grup yönetim kurulu başkanı Alp Eren Önal ile Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Burak Gül bir araya gelerek, baro üyeleri ve 1.derece yakınları için büyük avantajlar içeren bir protokol imzaladılar.

Bu protokole göre Kahramanmaraş Barosu üyesi Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Baro Çalışanları ve birinci derece yakınları;

  • Alp Asistanlık Yatırım Danışmanlığı’nda gerçekleştirecekleri gayrimenkul alım/satım ve kiralama işlemlerinde Hizmet Bedellerinde %10 indirim ve ücretsiz Keşif/Eksper hizmetinden faydalanacak.
  • Otomerkezi Alp Asistanlık firmasında 15 yaşına kadar 2. El taşıt kredisi kullananlara (taşıtlarını diledikleri yerden alma hakkıyla) 3 aylık Araç Garanti Paketi veya Detaylı İç Temizlik Paketi hediye edilecek.
  • Kahramanmaraş Sigorta’ dan yapacakları tüm sigortacılık işlemlerinde Hasar Danışmanlığı ve Yol Yardımı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.
  • Hospitacar Alp Asistanlık firmasının ücretsiz vale hizmetinden istifade ederek işçilik ücreti ödemeden araçlarının Periyodik (Yağ ve Filtre Değişimi) bakımlarını, firmanın diğer hizmetlerini (Seramik Kaplama, Pasta-Cila, Boya Koruma, Far Temizliği, Detaylı İç Temizlik, Koltuk Yıkama, Deri Koltuk Temizleme) ise %10 indirimle yaptırabilecek.

Haber: Kahramanmaraş’ta Bugün

Related Posts
Sohbete Başla
Merhaba 👋 Nasıl yardımcı olabiliriz ?